Tisztelt Betegeink!

Tudjuk, hogy egészségének visszanyerése céljából kényszerült arra, hogy gondjainkra bízza magát. Kötelességünk, hogy betegségéről, állapotáról és gyógykezeléséről megfelelő módon tájékoztassuk, valamint az ezzel kapcsolatos utasításokat részletesen és körültekintően megadjuk. Kórházunk aneszteziológus (érzéstelenítő, altató) és intenzív terápiás orvosainak, asszisztenseinek és nővéreinek feladata a műtéti feltételek javítása, a műtét után pedig a gyógyulás biztosítása. Ezeket a feladatokat csak akkor tudjuk kellő színvonalon elvégezni, ha az Ön állapotáról a legkörültekintőbben tájékozódunk, és az élettanitól eltérő működéseket lehetőség szerint még a műtét előtt – az Aneszteziológiai Ambulancián végzett aneszteziológiai kivizsgálás és állapotfelmérés során – felismerjük és helyrehozzuk. Ez laboratóriumi vizsgálatokkal, vérvételekkel, műtét előtti gyógyszeres kezeléssel, esetleg injekciókkal, infúziókkal, műszeres vizsgálatokkal, vagy akár a műtéti időpont halasztásával is járhat, de ezek minden esetben az Ön érdekében történnek.

Kérjük, szánjon rá pár percet, hogy az alábbi linken elérhető Aneszteziológiai Állapotfelmérő kérdőív kérdéseit figyelmesen elolvassa és megválaszolja. Kérdőívünkre adott pontos és őszinte válaszai segítségével mérjük fel az aneszteziológiai kockázatot és választjuk ki ennek megfelelően az Ön számára legnagyobb biztonságot nyújtó érzéstelenítési módszert. Kérdőívünk kitöltése természetesen nem helyettesíti – csak kiegészíti és segíti – az aneszteziológus orvossal való találkozást, konzultációt.

Aneszteziológiai állapotfelmérő kérdőív 2023 – felnőtt 

Aneszteziológiai állapotfelmérő kérdőív 2023 – gyermek

Ha a kérdések megválaszolásánál segítségre lenne szüksége, kérjük, jelezze, forduljon bizalommal Aneszteziológiai Ambulanciánkon dolgozó kollégáinkhoz!

Elérhetőségeink:

E-mail: aneszt.amb@florhosp.hu

Telefon::  +36-30-743-5282

                   +36-28-507-600 / 376-os mellék, az Ambulancia rendelési idejében

AMBULANCIA NEVE RENDELÉSI IDŐ
HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK
ANESZTEZIOLÓGIA 11 – 14 11 – 14 11 – 14 11 – 14 10-12

BETEGTÁJÉKOZTATÓK:

Egynapos seb. Aneszteziológiai kérdőív tájékoztató és beleegyező nyilatkozat – ÁTDOLGOZÁS ALATT !!!

Aneszteziológiai tájékoztató – felnőtt

Aneszteziológiai tájékoztató – gyermek

Artériás_kanül_tájékoztató_2023