A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház területén a radiológiai osztályt a HUNIKO KFT üzemelteti.

A CT és MR vizsgálatokat közvetlen OEP finanszírozással 1997 óta, a radiológiai vizsgálatokat a kórházi finanszírozási rendszeren keresztül 1998 óta működteti.

A klinikai fekvőbeteg osztályok, valamint az osztályok ambuláns rendeléseinek, és az ÁNTSZ által meghatározott területhez tartozó háziorvosok és szakrendelők által beküldött betegek ellátását végezzük előjegyzés alapján. A Sürgősségi Betegellátó Osztály, valamint az osztályok sürgősségi vizsgálatait soron kívül végezzük.

A TVK (teljesítmény volumen korlát) miatt csak meghatározott számú vizsgálatot végezhetünk havonta, ezért hosszabbak az előjegyzési időpontok. A vizsgálatokat megfelelő beutaló esetén az OEP téríti.

Magánorvosi beutaló, háziorvosi beutaló CT és MR vizsgálatok esetén, illetve beutaló nélkül érkező betegek számára térítéses vizsgálatok végzésére van lehetőség. A kórházi osztályokon és szakrendelőkben a számítógépes hálózati rendszeren keresztül a leletek valamint a CT, MR és RTG felvételek megtekinthetők, teleradiológiai rendszeren elérhetők.

Telephelyünkön minden radiológiai vizsgálat elérhető.

Bővebb információ és aktuális rendelési idők: www.huniko.hu