A PEST MEGYEI FLÓR FERENC KÓRHÁZ
KÜLDETÉSI NYILATKOZATA

 

 Jövőképünk

Pest megye legnagyobb egészségügyi intézményeként meghatározó egészségügyi szolgáltatók kívánunk lenni a térségben.

Elismert, egészségmegőrző, gyógyító, ápoló, és rehabilitációs szolgáltatást nyújtó, gazdaságilag stabil kórházként kívánunk megfelelni a népegészségügyi mutatók alapján várható, és a társadalmi változások miatt térségünkben megjelenő kihívásoknak.

Korszerű környezetben, megújuló szervezeti rendszerben, a modern technológiai fejlettség magas szintjén álló eljárások alkalmazásával kívánjuk ellátni tevékenységünket a társadalmi, gazdasági és technológiai változásokhoz alkalmazkodva, azokat alkalmazva.

 

Küldetésünk

A betegellátás minőségét a hozzánk tartozó lakosság egészségének megőrzésével, a betegségek korai felismerésével és megelőzésével, megfelelő és hatékony gyógyítással, rehabilitációval, és személyre szabott humánus ápolással igyekszünk megteremteni.

Szervezeti kultúránkban és a munkatársaink szakmai értékrendjében az első helyen a betegek biztonságos ellátása áll. Arra törekszünk, hogy munkatársaink jól képzettek legyenek, és szakismereteiket folyamatosan bővítsék.

Figyelmet szentelünk a humán erőforrás megtartására és fejlesztésére. Munkatársak jelentik a következő kiemelt értéket, ezért a vezetés a munkatársakat, és a munkatársak egymást, kölcsönösen megbecsülik, elismerik.

A céljaink elérése érdekében kidolgozott stratégia mentén, rendszerelvűen gondolkodva, modern vezetési eszközökkel, módszerekkel, és személyes példamutatással irányítjuk a szervezet működését. A teljeskörű minőségi ellátásra törekedve a folyamataink elemzésével, kockázataink kezelésével, és a betegellátás biztonságának szem előtt tartásával a szervezet működését folyamatosan magasabb szintre emeljük.

A tudományos eredményeket és módszereket felhasználva gyógyítunk, és új technológiát képviselő eszközökkel, műszerekkel, és informatikai háttérrel segítjük a betegek ellátását.

 Mottónk: „Tevékenységünk eredménye: betegeink elégedettsége”

 

Kistarcsa, 2016. július 01.

Dr. Trombitás Zoltán
főigazgató