Újabb készülékeket kapott a Koraszülött Intenzív Osztály

Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület 7. alkalommal adományozott 1 millió Ft összértékben készülékeket a Pest Megyei Flór Ferenc Kórháznak. Az elmúlt években átadásra került többek között nyitott inkubátor, betegőrző monitor, infúziós pumpa, kékfény lámpa és számos más életmentő készülék. Ezúttal a Koraszülött intenzív osztály ( PIC ) kapott egy csecsemő automata vérnyomásmér

  • Ma Magyarországon nagyon sok kórház, gyermekintézmény, mentőszervezet küzd súlyos nehézségekkel az elavult régi műszerpark és a támogatások hiánya miatt, amellett, hogy eredményeik világszintűek! Számos vidéki intézménynek nyújtottunk az elmúlt egy évtizedben segítséget, és szeretnénk továbbra is segíteni. Szeretnék ezúton is köszönetet mondani azoknak a helyi és környékbeli vállalkozásoknak, akik a gazdasági nehézségek ellenére is fontosnak érezték egy jó ügy támogatását. – nyilatkozta Nagy István vezető.

Az átadáson a kórház részéről Dr. Trombitás Zoltán főigazgató, Tamics Gyuláné gazdasági igazgató, Dr. Rónaszéki Ágoston Gyermekosztály osztályvezető főorvos, Hunyadi Antalné főnővér helyettes és Brunnerné Silye Anna minőségügyi vezető vett részt.