Futball bajnokság az összetartozás jegyében

A Tolna megyei Balassa János Kórház által szervezett Magyar Kórházak VII. Focitornája idén is azzal a céllal került megszervezésre, hogy erősítse az összetartozást, az emberi – kollegiális kapcsolatokat a kórházi munkán kívül is.

10 megyéből és Budapestről összesen 22 focicsapat 220 játékosa vett részt, köztük a Flór Ferenc Kórház csapata is. A Flór Focicsapat 3 éve indult először ezen a kupán, amikoris egy évekkel azelőtti összeállt – új tagokkal kibővített – focicsapatot élesztettek újra. Az orvosokból, betegszállítókból, higiénés kollegákból és röntgen asszisztensekből álló csapat heti rendszerességgel készült a bajnokságra, melynek meg is lett az eredménye. A Flór Ferenc Kórház új logója is szerencsét hozott, a csapat tagjai az elsők, akik az új logóval ellátott mezekben játszhattak. Kórházunk FlórFoci csapata rendkívül jól teljesített, mellyel az 5. helyen végeztek.

A bajnokságot a Kanizsai Dorottya Kórház (Nagykanizsa) nyerte, ezüstérmet a Bács – Kiskun Megyei Kórház (Kecskemét) szerzett, a dobogó 3. fokára pedig a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának (Pécs) csapata álhatott.

A megmérettetést valamennyi csapat komolyan vette és óriási küzdőszellemről tett tanúbizonyságot. Dr.Németh Csaba a Balassa János Kórház főigazgatója külön köszönetét fejezte ki a játékosoknak és a kórházak főigazgatóinak, a résztvevő kórházak vezetői testületeinek a nyitott, támogatói hozzáállásért.

A FlórFoci csapat tagjainak ezúton is gratulálunk a kimagasló eredményért!

Csapattagok:

Dóczi István HUNIKO

Dr. Erhardt Tamás Sebészet

Maczinkó György Kórházhigiénia

Dr. Schaming Gilbert Pierre II. Belgyógyászat

Török Attila Betegszállítás

Török Dániel Betegszállítás

Varga János Betegszállítás

Vincze Károly Betegszállítás

Viczkó Ádám HUNIKO