Komfortosított kórtermek a betegekért

Fürdőszobával ellátott, komfortos kórtermeket adtak át a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban, ezzel is segítve betegeik gyógyulását! A Családbarát Pályázat keretén belül 146.808.000.- forintot kapott az intézmény, melyből felújításra került a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály is, valamint folyamatban van a koraszülötteket ellátó PIC részleg teljes felújítása és az eszközpark korszerűsítése. A Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály 6 ágyas kórtermeinek 4 ágyassá korszerűsítése során, fürdőszobákkal és babafürdetőkkel látták el a helyiségeket, ezzel is segítve a kismamák kényelmét.
Továbbá saját forrásból újította fel a kórház a korábbi Bőrgyógyászati Osztály helyén az I. Belgyógyászati Osztályt, ahol a kórtermekben kényelmesebben gyógyulhatnak a betegek. Két kórteremben az eddigi 6 ágy helyett 5 kapott helyet, kiegészülve egy modern, tusolós fürdőszobával.
A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Vezetősége bízik benne, hogy a korszerűsítésekkel növelhetik betegeik elégedettségét és ezzel is hozzájárulhatnak mielőbbi gyógyulásukhoz.