Jótékonysági karácsonyi vásár a kistarcsai kórházban

A Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban idén a covid járvány ellenére sem maradhatott el a hagyományos karácsonyi ünnepség. Alkalmazkodva a kialakult helyzethez, a kórház udvarán karácsonyi vásár keretében ünnepeltek a dolgozók.


A hangulatos ünnepséget Dr. Trombitás Zoltán főigazgató nyitotta meg, megköszönve az idei évet a kórházban dolgozók áldozatkész munkájáért. A Tápiósülyi Római Katolikus Egyházközség gyermekei szívet melengető Betlehemes játékot adtak elő, majd Dolhai Attila varázsolta el az összegyűlteket gyönyörű karácsonyi koncertjével.

A Budapesti Operettszínház színésze a gyerekeket is bevonta egy közös éneklésre.

 

A kórház udvarát átjárta a szeretet és erre a pár órára talán feledtette is ezeket a nehéz időket. A vásár asztalai megteltek finomságokkal, aprósüteményekkel, csodálatos mézeskalács költeményekkel, sült gesztenyével, kocsonyával, forralt borral, teával és punccsal. A kórház 12 osztálya készült finomságokkal, sütött–főzött, kézműveskedett. Az asztalokon helyet kaptak egyedi horgolt fülbevalók, kézzel készített szappanok és karácsonyfadíszek is. A termékekért mindenki annyit adományozott, amennyit erre a nemes célra szánt, ezzel támogatva a Flór Ferenc a Lakosságért Közalapítványt.

Köszönet a csodálatos összefogásért, a megható műsorért és a szívet–lelket melengető portékákért!

Áldott Karácsonyt kívánunk!

[ Bármelyik képre kattintva galéria nyílik meg ]